Protecția muncii – Asigurați-vă că dispuneți de sisteme eficiente de sănătate şi securitate în muncă, cu scopul de a proteja angajaţii, pentru a câştiga încrederea consumatorilor şi pentru a consolida imaginea companiei.

Calitatea, sănătatea, securitatea şi mediul.

Sănătatea și securitatea în muncă ar trebui să constituie o prioritate pentru companiile de succes, iar siguranţa angajaţilor trebuie să fie pe primul loc. În plus, o serie de politici solide vor avea şi un alt efect: puteţi proteja, personalul familia, consumatorii, furnizorii, comunităţile din zonă şi alţi membrii afectaţi de mediul dumneavoastră de lucru.

Cu siguranță aveți politici şi proceduri de sănătate şi securitate implementate. Dar, puteți fi siguri că sunt cele mai bune practici? Că respectaţi reglementările locale, naţionale şi chiar şi internaţionale? Dacă da, puteţi s-o şi demonstraţi?

OC ALTCERT vă poate oferi ajutor şi instruire în diverse probleme de calitate, sănătate, securitate şi mediu. Vă putem ajuta în materie de igienă profesională sau igiena muncii, precum şi în verificarea mediului de lucru.

Contactați-ne acum pentru a afla cum vă putem ajuta.

Contact OC ALTCERT Romania
 
Trimiteti-ne un e-mail Cerere Oferta
+40 735 868 846
 
Bulevardul 21 Decembrie 1989 102 A, Cluj-Napoca 400124