0735/868846 office@alt-cert.com

De ce OC ALTCERT?

Competente – Datorită experienţei grupului internaţional din care face parte, a educaţiei, profesionalismului şi a perfecţionării continue, OC ALTCERT iti va fi un partener competent.

Codul de Etica   reprezintă baza organismului de certificare OC ALTCERT-PCC. Încercăm să inspirăm încredere clienţilor nostri prin menţinerea la cel mai ridicat standard al conduitei profesionale ce exprimă valorile împărtăşite în cadrul companiei și al activităţilor.

Ne străduim să oferim recomandări şi sprijin pentru a ajuta toate părţile interesate și care acţionează în numele OC ALTCERT-PCC, in domeniul certificărilor ISO.

Protecția mediului

Reduceţi impactul companiei dumneavoastră asupra mediului şi respectaţi reglementările impuse prin lege.

Protecția mediului reprezintă o prioritate in activitatea tuturor societăţii civile, dar şi cetăţenilor.  Importanţa sa devine tot mai mare, fie că vorbim de procesul decizional din afaceri, sau de legislaţie și standarde.

Așadar, considerăm că nicio companie nu ar trebui să trateze cu lejeritate acest subiect.  Indiferent de domeniul în care activaţi, este important să vă reduceţi impactul asupra mediului şi să îl protejaţi.

Sistemele de management în conformitate cu standardele ISO 14001 (managementul mediului), respectiv ISO 50001 (managementul energiei), vă pot ajuta să îmbunătățiți performanța de mediu, dar în același timp să eficientizați consumul de energie.
Mai mult, în anumite situații, aceste standarde pot fi impuse de lege (vezi. Legea 121/2014, privind eficiența energetică)

Dacă doriți ajutor pentru a îmbunătăţiţi eficieța ecologică, contactaţi-ne chiar astăzi.

Protecția muncii – Asigurați-vă că dispuneți de sisteme eficiente de sănătate şi securitate în muncă, cu scopul de a proteja angajaţii, pentru a câştiga încrederea consumatorilor şi pentru a consolida imaginea companiei.

Calitatea, sănătatea, securitatea şi mediul.

Sănătatea și securitatea în muncă ar trebui să constituie o prioritate pentru companiile de succes, iar siguranţa angajaţilor trebuie să fie pe primul loc. În plus, o serie de politici solide vor avea şi un alt efect: puteţi proteja, personalul familia, consumatorii, furnizorii, comunităţile din zonă şi alţi membrii afectaţi de mediul dumneavoastră de lucru.

Cu siguranță aveți politici şi proceduri de sănătate şi securitate implementate. Dar, puteți fi siguri că sunt cele mai bune practici? Că respectaţi reglementările locale, naţionale şi chiar şi internaţionale? Dacă da, puteţi s-o şi demonstraţi?

OC ALTCERT-PCC vă poate oferi ajutor şi instruire în diverse probleme de calitate, sănătate, securitate şi mediu. Vă putem ajuta în materie de igienă profesională sau igiena muncii, precum şi în verificarea mediului de lucru.

Contactați-ne acum pentru a afla cum vă putem ajuta.

Certificare ISO 9001

Implementarea şi certificarea unui sistem de management al calităţii, conform cerinţelor ISO 9001, este un angajament pentru calitate…[…]

Afla mai multe despre Certificare ISO 9001

Certificare ISO 14001

Educaţia ecologică şi protejarea mediului înconjurător, sunt obiective care nu ar trebui să lipsească din obiectivele companiilor aflate în…[…]

Afla mai multe despre Certificare ISO 14001

Certificare ISO 45001

Securitatea şi protecţia angajaţilor la locul de muncă nu trebuie privită ca o opţiune iar pentru a pune în practică acest lucru, o companie poate implementa şi…[…]

Afla mai multe despre Certificare ISO 45001

Certificare ISO 22000

Productia, pastrarea, ambalarea, manipularea si comercializarea produselor alimentare sunt activitati cu grad de risc pentru sanatatea si siguranta…[…]

Afla mai multe despre Certificare ISO 22000