Certificarea sistemului de management al calitatii

Oferirea de produse si servicii de calitate, precum satisfactia clientiilor trebuie sa fie unele dintre obiectivele principale ale oricarui agent economic. Pentru orice tip de companie, din orice domeniu de activitate, implementarea si certificarea unui sistem de management al calitatii, conform cerintelor ISO 9001, este un angajament pentru calitate.
Standardul ISO 9001, ajuta companiile sa ofere servicii si produse de calitate, sa obtina satisfactia clientiilor, sa-si imbunatateasca continuu activitatea, sa eficientizeze costurile si sa creasca productivitatea.

Stabilirea unei politici de calitate, conform cerintelor ISO 9001, este esentiala in atingerea obiectivului calitate. Acesta nu poate fi atins fara responsabilizarea angajatilor si satisfacerea cerintelor clientiilor.

Sistemul de management al calitatii, ISO 9001, este cel mai cunoscut dintre sitemele de management create de Organizatia Internationala de Standardizare (ISO), iar in prezent este recunoscut ca fiind un standard esential pentru realizarea obiectivelor de eficientizare si productivitate.

Cum se incepe certificarea ISO 9001?
Accesand acest formular, echipa OC ALTCERT Romania, va pune dispozitie toate informatiile necesare procesului de certificare.

Contact OC ALTCERT Romania
 
Trimiteti-ne un e-mail Cerere oferta
+40 735 868 846
 
Bulevardul 21 Decembrie 1989 102 A, Cluj-Napoca 400124